2024. március 28. (csütörtök)

Kerékpár kölcsönzés

bicikli kolcsonzes

Tájékoztatjuk a kedves vendégeinket, hogy lehetőség van kerékpárbérlésre Tolcsván a Borászati Kultúra Házában 1500 Ft/fő/nap áron.

A részletekről érdeklődjenek munkatársainktól az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 47 384-217
+36 30 953-4438

szakkor banner 300x600 201028

Webkincstár

Babakotvenyes

Kép1 allampapir

Magyar falu

baz megyei kormanyhivatal

terkep-icon

Operettissimo Együttes és Dallos Bogi a Borfesztiválon!

Írta:  péntek, 30 június 2017 09:57

Remélem mindenki nézegeti az eddig közzétett programot, mindenki látta a videókat és a képeket!

Aki nem, keresse fel a www.tolcsva.hu oldalt. Minden ott van.

Most pedig jöjjön a második előzetes két előadója! Két egészen más terület, más célközönség, de hát ettől izgalmas ez a fesztivál.

operettissimo-post

2017. augusztus 5. szombat 19:00 Kastélypark – Operettissimo Együttes Kolozsvárról

Kapcsolódó videó: Revü és operett est a Farkas utcában - VII. kolozsvári magyar napok – 2016 (youtube)

Magyar kultúránk egyik alappillére a zene, s ezen belül a magyar operett, melyet 2013-ban az Országháza megszavazott hungarikumnak. Ennek tudatában pár éve a Kolozsvári Operettissimo együttes felvállalta, hogy ezt a műfajt minél több erdélyi és magyarországi településen méltó módon közvetíti. Nagy öröm az együttes számára, hogy ismét felléphet a Tolcsvai borfesztiválon.

Az est folyamán a közönség meghallgathat egy olyan összeállítást mely tartalmazza a legszebb magyar operett részleteket a Csárdáskirálynőből, Bajadérból, Marica grófnőből Mágnás Miskából stb. A műsorunkban elhangzó részletek több mint 10 szerzőtől származnak, köztük természetesen szerepel Kálmán Imre, Huszka Jenő, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Ábrahám Pál stb. Szeretettel várunk mindenkit egy feledhetetlen, derűs estére ahol szemtanúi lehetnek az operett és a minőségi bor találkozásának!

dallos-bogi

2017. augusztus 6. vasárnap 19:00 Kastélypark – Dallos Bogi

Bogit, a 20 éves, győri énekesnőt a „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. A felvétel A Dal 2014 döntőjében a legjobb négy közé jutott. Bár végül nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovízión, a szerzemény osztatlan sikert aratott, és a 2014-es év egyik legnagyobb slágere lett. Meghódított minden lehetséges slágerlistát. Így már szinte nem is volt meglepő, hogy a magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában, valamint megnyerte a Bravo OTTO különdíját, és jelölték VIVA Cometre legjobb új előadóként.

2014 nyarán, bő fél évvel a „We All” után megérkezett a folytatás, a „Feels So Right” című második kislemez, mely szintén tükrözte Bogi vidám zenei világát és pozitív személyiségét.

2014 ősze egy óriási meglepetést tartogatott Bogi számára, hiszen október 27-én a Papp László Budapest Sport Arénában James Blunt előtt léphetett fel, aki kifejezetten a fiatal tehetséget szerette volna előzenekarként hallani, így Bogi egy szempillantás alatt egy majd’ tízezres tömeg előtt találta magát az Aréna színpadán.

A 2015-ös év sem diktált lassabb tempót az énekesnőnek, hiszen ismét bejutott A Dal című műsorba „World of Violence” című felvételével. A műsor végeztével Bogi zenekarban is kipróbálhatta magát. (Bogi & The Berry) Elkészült a Körút, 13-as Ház és a Hello című dal is.

2016 vége változásokat hozott. Dallos Bogi néven (szerzőként) készíti első bemutatkozó lemezét, amely 2017 tavaszára várható. A “Már nem zavar” című dal (a lemez első singleje) nemrég debütált. Közben a Belau-val megszületett a “ Somebody told me so” c. dal is.

tokaj-vilagorokseg

uszt-logo-trans

umft-logo-trans